HR-Actief 

Expertise in (dis)functioneren en (langdurig) verzuim  

Sylvia ZantinghAls persoon ben ik het type vrouw van no-nonsens, eerlijkheid en enthousiasme met gevoel voor humor. Daarnaast ben ik integer, direct en daadkrachtig met respect. Maar vooral in het bezit van gezond verstand!


Ik ben van mening dat met duidelijke communicatie veel (bijna) verstoorde arbeidsrelaties opgelost kunnen worden, ter voorkoming van verzuim en zware conflicten.

HR-professional

Na het afronden van de HBO-studie P&A (met propedeuse P&A en MER) is het dagelijkse kost voor mij om bij te blijven in de ontwikkelingen op het HR-vlak.


Wet - en regelgeving is van grote invloed op HR-gebied. Daarom volg ik deze ontwikkelingen op de voet.


Met een rugzak vol kennis en ervaring bied ik de ondernemer deskundige HR ondersteuning. Hierdoor is de ondernemer in staat zich te blijven concentreren op het primair proces.

Werkervaring

Veel organisaties heb ik van binnen mogen bekijken. Van gemeentes tot productiebedrijven, in grote lijnen zijn de HR activiteiten hetzelfde.


Op elk niveau in de organisatie zijn door mij gesprekken gevoerd en verbetertrajecten begeleid om tot gezamenlijke resultaten te komen.

Tevreden

Doortastend zijn tijdens de gesprekken en het kunnen 'levelen' met mijn gesprekspartner, levert aan het eind van het traject tevreden partijen op.